Covid19, hoe gaan we hier mee om?

Beste relatie,

In dit bericht willen wij u kort informeren over de gang van zaken tijdens de periode dat de maatregelen omtrent Covid19 (Corona) spelen. De gezondheid van u en van onze collega's staat hierbij voorop. Terzet heeft de nodige maatregelen genomen volgens de regels van het RIVM en de afspraken met onze opdrachtgevers. 

Wat betekent dit voor u?
Helaas mogen wij geen bezoeken meer afleggen. Dat betekent dat de ergonoom of arbeidsdeskundige zo lang als de maatregelen gelden niet bij u op het bedrijf komt. Het goede nieuws is dat nagenoeg alle gesprekken toch doorgang kunnen vinden. Dit doen wij in afstemming met u telefonisch of via beeldbellen. Wij merken dat dit de afgelopen weken goed is bevallen. De deskundige spreekt met u persoonlijk door wat de meest passende manier is. Heeft u hier vragen over of hulp bij nodig? Laat ons dit dan weten. Wij helpen u graag. 

Bereikbaarheid
Wij zijn gewoon bereikbaar op ons algemene telefoonnummer 033 432 0230. U kunt via het algemene nummer doorverbonden worden met de deskundige. Ook kunt u hier alle vragen stellen. Beschikt u over ons mobiele nummer? Dan kunt u ons uiteraard rechtstreeks bellen. 

Continuïteit van dienstverlening
Wij verwachten dat het grootste deel van onze dienstverlening door kan gaan. Mocht u vragen hebben over onze dienstverlening, belt u dan ons algemene nummer. 

We doen dit samen. 

Hartelijke groet namens Team Terzet,

Joseph Wouters, Amber Denekamp en Wouter van Hekken.