A. Denekamp

ergonomisch adviseur en bedrijfsoefentherapeut

Ik ben oefentherapeut Cesar met een specialisatie in ergonomie. Sinds 2008 ben ik als zelfstandige actief als ergonomisch adviseur en trainer in het bedrijfsleven. Ik heb ervaring in diverse branches en heb programma’s ontwikkeld en trainingen gegeven voor onder andere NS, ABN Amro, Nike EHQ, in de productie- en kantooromgeving.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in dentale ergonomie. Dit is een bijzondere specialisatie, aangezien het kennis vraagt van twee complexe werkvelden. Om een mondzorgverlener comfortabel en klachtenvrij te laten werken komt veel kijken, en dit is dan ook mijn professionele uitdaging. U kunt van mij deskundigheid, enthousiasme, maatwerk en reële adviezen verwachten.

Momenteel ben ik bezig met een MSc Ergonomie aan de Universiteit van Derby, met als doel om mijn kennis te verdiepen en te verbreden. Ik ben lid en medeauteur bij het KEM, kennisplatform ergonomie voor de mondzorg.

U kunt bij mij terecht voor preventief advies, advies bij klachten of uitval, lezingen over pijnvrij werken in de tandheelkunde en workshops voor praktijken. Daarnaast word ik gevraagd door tandheelkundige ketens en grotere bedrijven als sparringpartner op het gebied van ergonomisch ontwerp en implementatie van het nieuwe werken.

 
Telefoon: 033 - 4320230
Email: a.denekamp@terzet.nl
A. Denekamp