Welkom bij Terzet

Specialist in arbeidsgeschiktheid

Over Terzet

Terzet is sinds 1993 actief op het terrein van arbeidsdeskundige expertise en ergonomie. Arbeidsongeschiktheid en letsel kunnen flinke gevolgen hebben in iemands leven, werk en inkomen. Wij begrijpen dat als geen ander.

Waarom Terzet?

De combinatie van arbeidsdeskundige expertise en ergonomie is uniek. Ergonomie is het ontwerpen van voorwerpen en voorzieningen, systemen en taken zodat het doeltreffend functioneren van de mens wordt bevorderd. Als een situatie verandert door letsel of arbeidsongeschiktheid, kijken wij wat nog wél kan. 

Fysieke beroepen met fysiek letsel

Met name fysiek letsel kan grote problemen geven in het eigen werk. Dit kan gaan om werk in loondienst, maar ook om ondernemers en vrije beroepsbeoefenaars (bijvoorbeeld monteurs, medici, tandartsen, musici en topsporters). Met onze kennis kunnen wij niet alleen bestaande voorzieningen of ergotherapeutische oplossingen adviseren, maar leveren wij ook maatwerk in ergonomisch ontwerp. 

Onze deskundigen zijn inzetbaar in heel Nederland

 

 

 

Dé specialisten op het snijvlak van arbeidsdeskundig onderzoek en ergonomie. Pro-actief, praktisch, inventief en integer.