A. Denekamp

Mede-eigenaar van Bureau Terzet

Ergonomisch adviseur en bedrijfsoefentherapeut

Ik ben oefentherapeut Cesar met een specialisatie in ergonomie. Sinds 2008 ben ik als zelfstandige actief als ergonomisch adviseur en trainer in het bedrijfsleven. Vanaf 1 juli 2018 ben ik mede-eigenaar van Terzet. Ik heb ervaring in diverse branches en heb programma’s ontwikkeld en trainingen gegeven voor onder andere NS, ABN Amro, Nike EHQ, in de productie- en kantooromgeving. 

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in dentale ergonomie. Dit is een bijzondere specialisatie, aangezien het kennis vraagt van twee complexe werkvelden. Om een mondzorgverlener comfortabel en klachtenvrij te laten werken komt veel kijken, en dit is dan ook mijn professionele uitdaging. U kunt van mij deskundigheid, enthousiasme, maatwerk en reële adviezen verwachten.

Momenteel ben ik bezig met een MSc Ergonomie aan de Universiteit van Derby, met als doel om mijn kennis te verdiepen en te verbreden. De afstudeerrichting is ergonomie en design. Inmiddels is het postgraduate certificate behaald. 

U kunt bij mij terecht voor preventief advies, advies bij klachten of verzuim, ergonomisch onderzoek, lezingen over pijnvrij werken in de tandheelkunde en workshops voor mondzorgpraktijken. Daarnaast word ik gevraagd door tandheelkundige ketens en grotere bedrijven als sparringpartner op het gebied van ergonomisch ontwerp en implementatie van het nieuwe werken.

Lid en mede-auteur van KEM, Kennisplatform Ergonomie voor de Mondzorg
Auteur van diverse artikelen in VVT magazine, Dentista, Standby Magazine en op dentalinfo.nl 
Docent KNMT Academy 
Gastdocent, trainer, auteur en/of adviseur bij diverse opleiders in de mondzorg (E-Wise, Mark2Academy, Edin Academy)
Lid van Human Factors NL, vereniging voor ergonomie
Lid van CIEHF, Chartered Institute of Human Factors & Ergonomics 

 
Telefoon: 033 - 4320230
Email: a.denekamp@terzet.nl
A. Denekamp