Anja Peursum

Gecertificeerd registerarbeidsdeskundige en arbeidsdeskundig adviseur

Ik werk sinds 1 januari 2020 bij Terzet. Ik heb daarvoor jaren gewerkt binnen de sociaal juridische dienstverlening in verschillende functies binnen de participatiewet en de schuldhulpverlening. Ook heb ik gewerkt als HR adviseur en als casemanager bij verschillende arbodiensten. Door mijn achtergrond heb ik veel ervaring in werkgever-werknemer relaties en Wet Verbetering Poortwachter. Ik stel mijzelf als doel om binnen de WvP (spoor 1/2 onderzoeken) de werkgever en werknemer goed te informeren. Rust en duidelijkheid scheppen in een situatie vind ik belangrijk. Verder denk ik graag mee en zoek ik naar oplossingen. 

Ik word ook ingezet door onze opdrachtgevers als arbeidsdeskundig adviseur. Ik denk op strategisch niveau mee over het voorkomen van loonsancties en het verbeteren van het beleid op het gebied van verzuim. Ook geef ik inhoudelijk advies in verzuimdossiers. 

Verder voer ik als arbeidsdeskundige AOV onderzoeken uit. Vanuit mijn studie bedrijfskunde en ervaring kan ik het kader van de ondernemer goed begrijpen.

Van mij kunt u een helder gesprek en open instelling verwachten. Ik ben scherp op details en denk graag mee met creatieve oplossingen.

Ik werk vanuit regio Arnhem/Nijmegen, mijn werkgebied is heel Nederland. 

Opleidingen:

Opleiding tot Arbeidsdeskundige, CS Opleidingen
Bedrijfskunde, Hogeschool Arnhem en Nijmegen
Sociaal juridische dienstverlening, Saxion Hogescholen
Arbeidsdeskundige begeleiding bij psychisch verzuim, Condite
NLP practitioner en master