Anja Vruggink

Gecertificeerd registerarbeidsdeskundige, gerechtelijk deskundige LRGD

Anja is een ervaren arbeidsdeskundige binnen letselschade en AOV. Omdat zij vanuit deze expertise de wereld van de ondernemer goed kent, wordt zij regelmatig ingezet bij de re-integratie van zelfstandigen met letselschade. Zij doet dit met veel deskundigheid en een prettige, zakelijke benadering. 

Zij heeft uitgebreide werkervaring opgedaan bij het UWV, binnen sociale verzekeringen en bij werkgevers die eigenrisicodrager zijn. Hierdoor kan zij de meer complexe letselschadezaken met werknemers ook goed begeleiden. Voor betrokkene en partijen is zij een sparringpartner. 

Verder richt Anja zich op beoordelingen en analyseopdrachten. Zij wordt regelmatig gevraagd voor het geven van bindend advies binnen AOV / inkomensverzekeringen. Binnen letselschade houdt zij zich bezig met het opstellen van beoordelingen over het fictieve carrièreperspectief (would-be), vaststellen huishoudelijke hulpbehoefte, beoordelingen op het gebied van beroepsziektenclaims en overige analyseopdrachten. Dit kan zij als gerechtelijk deskundige ook voor de rechtbank. 

Het werkgebied van Anja is Oost- en Noord Nederland. Voor beoordelende opdrachten is zij in de rest van Nederland beschikbaar. 

Opleidingen

Gerechtelijk Deskundige
Focusopleiding Arbeid en Gezondheid
Wet langdurige zorg, zorgverzekeringswet en ziektebeelden, WMO en voorzieningen
Actualiteiten Arbeidsrecht I & II
Diverse interne UWV opleidingen op het gebied van kosten en baten ziekteverzuim, wet verbetering poortwachter, re-integratie en mediation
Opleiding tot arbeidsdeskundige
HEAO, Economisch Linguïstische richting
Continue vakgerichte bij- en nascholing