Marie-Claire Gagesteijn

Gecertificeerd registerarbeidsdeskundige

Marie-Claire is senior arbeidsdeskundige en richt zich op opdrachten binnen de letselschade. Zij combineert ruime ervaring binnen het socialezekerheidsstelsel met een kritische en analytische blik. Hierdoor kan zij betrokkene en partijen adviseren over de te nemen stappen op het gebied van uitkeringen en bezwaar & beroep. Ook heeft zij ruime ervaring met het geven van advies en begeleiding bij arbeidsconflicten en arbeidsrechtelijke aspecten. Zij schakelt waar nodig met de werkgever en bedrijfsarts en doet wat nodig is om een zaak weer in beweging te krijgen. 

Zij is een warme en prettige gesprekspartner die snel tot de kern kan komen. Waar dat nodig is geeft zij sturing en met haar proactieve houding zorgt ze dat de zaak op de rit blijft. Verder heeft Marie-Claire veel affiniteit met ergonomie en het begeleiden van mensen met fysiek werk. 

Marie-Claire rijdt vanuit de regio Den Haag - Rotterdam en neemt opdrachten aan in de Randstad en midden Nederland. Voor opdrachten op naam kan zij eventueel verder rijden.