Mikel Adriaansen

Expert re-integratie

Mikel is in maart 2023 in dienst getreden bij Terzet als Expert Re-integratie. Mikel is al jaren een vertrouwd gezicht in de branche en heeft veel ervaring met het begeleiden naar werk voor mensen die een ongeval hebben gehad. 
Afhankelijk van de opdracht werkt Mikel samen met onze arbeidsdeskundige of neemt hij zelf direct re-integratieopdrachten aan.

Re-integratie na letsel gaat vaak niet vanzelf. De stijl van Mikel past goed bij de werkwijze van Terzet. Wij geloven in het herstel van autonomie, maar ondersteunen wel waar dat nodig is. Mikel maakt een plan van aanpak en volgt dit actief op. Hij begeleidt betrokkenen bij het zoeken naar nieuwe arbeidsmogelijkheden/ functies. Waar nodig regelt hij werkervaringsplekken of presenteert hij een betrokkene bij potentiële werkgevers. Ook facilitaire randzaken, arbeidsurenopbouw, afstemming met UWV, voortgang in hersteltrajecten enzovoort worden door hem opgepakt. Mikel staat erom bekend dat hij met zijn flinke dosis enthousiasme en vastberadenheid de gang in zaken houdt met oog voor alle belangen en dilemma’s. Door creatief te denken komt hij tot efficiënte oplossingen. Dit is voor alle betrokkenen erg prettig.