Peter Snel

Gecertificeerd registerarbeidsdeskundige, specialist agrariërs

‘Wanneer ging alles nog goed? Wat gebeurde er toen? Hoe verliep het daarna? Wat waren de gevolgen voor uw bedrijf, arbeid en financiële situatie? Hoe heeft u uw uitval opgevangen? Hoe ging dit? Kan dit zo doorgaan of zijn betere oplossingen mogelijk?                                                                                 

Iedere persoon is uniek; zowel in persoon als in zijn of haar (arbeids-)situatie. Dit maakt en houdt het arbeidsdeskundig werk ook zo boeiend. 

Opgeleid als civiel technicus werkte ik ongeveer 8 jaar in die bedrijfstak. In 1987 maakte ik de overstap naar het beroep van arbeidsdeskundige in de sociale verzekeringsbranche. In de laatste jaren daarvan, voor mijn overstap naar de AOV-branche in de particuliere sector in 1996, werkte ik in de arbeidsintegratie, welke activiteiten toen net opkwamen. Vanaf die tijd werkte ik bij een verzekeringmaatschappij en een arbeidsdeskundig bureau, tussentijds onderbroken door enkele jaren als manager/arbeidsdeskundige in de re-integratiebranche rond 2003.

En vervolgens werk ik vanaf 2015 met genoegen als arbeidsdeskundige bij Terzet. Ik verricht onderzoeken en beoordelingen voor arbeidsongeschiktheidsverzekeraars (AOV) en werk in letselschadezaken. Ik heb veel affiniteit en ervaring met ondernemers en met agrariërs.